Celzout nr. 09 Natrium Phosphoricum 120 tabletten

Artikel 9 van 24
€ 9,20 (inclusief btw)

Natrium phosphoricum (9)
Eigenschappen: dit mineraal bevordert de afscheiding van urinezuur via de nieren. Het regelt bovendien de vetstofwisseling en is verantwoordelijk voor de afbraak van suiker. Natrium phosphoricum is een algemeen middel voor bijna alle ziektes die van reumatische aard zijn of tot de ziektes gerekend worden die met een teveel aan zuren te maken hebben. Een tekort aan dit mineraal leidt tot verzuring met de daarmee gepaard gaande gevolgen, zoals verzwakte immuniteit, niet genezende wonden ("alles" verzweert gemakkelijk), onverklaarbare honger, "inzinkingen" in de late voormiddag of namiddag. Pas laat op de dag actief worden. Bovendien wordt de filtercapaciteit van de nieren zwaar belast door een dergelijke verzuring en wordt het lymfestelsel op de proef gesteld.  Voor jongeren met een onzuivere huid en pukkels als gevolg van verzuring door spanning, ontstaan uit de onzekerheid over zichzelf.
Karakter: het onderdrukken en niet uiten van je warmte, cool zijn is in. Je gevoelens niet naar buiten kunnen of durven brengen. Onzeker over je weg en het leven. Het mineraal helpt je om zelf je leven vorm te geven . Wanneer je slecht alleen kunt zijn en vooral `s avonds actief bent. Bij een tekort treden er geen temperatuursverhogingen meer op bij ziektes en ontstaan ziektes als reuma en jicht.
Toepassing: bij zuur onderin, opstotend zuur, vet-zucht, reuma, talgproblemen, mee-eters, pukkels, gezwollen lymfeknopen, vette/droge haren/huid, chronische lusteloos en moe, onverklaarbare honger, honger naar zoetigheid en meelgerechten, zuur ruikende lichaamsuitscheidingen (zweet, urine, luierontsteking), sinaasappelhuid en steenvorming. Een afvoerend mineraal bij milieuvervuiling en bij verstoringen door straling door zendmasten. Opmerking: de voeding heeft een buitengewoon grote invloed op het zuurgehalte! Bij een tekort aan Natrium phosphoricum ontstaat een behoefte aan zoetigheid. Zoet geeft zuur.© 2010 - 2024 gezondheidspraktijk triade | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel