Celzout nr. 10 Natrium Sulfuricum 120 tabletten

Artikel 10 van 24
€ 9,20 (inclusief btw)

Natrium sulfuricum (10)
Eigenschappen: in tegenstelling tot natrium chloratum, dat de juiste hoeveelheid water naar de lichaamscellen voert en gif uitscheidbaar maakt, bevordert natrium sulfuricum de uitscheiding van alle vloeistoffen waarin schadelijke stoffen zijn opgelost. De schadelijke stoffen blijven opgelost, zodat ze geen belasting vormen voor het lichaam. Deze schadelijke stoffen moeten door de lever afgebroken worden, zodat ze via de dikke darm uitgescheiden kunnen worden. Natrium sulfuricum is de werkingsstof die het lichaam de kracht geeft, de vloeistof-bindende slakken zo te wijzigen, dat ze uitgescheiden kunnen worden. Tijdens dit proces komt water vrij uit zijn chemische verbinding en kan het uitgescheiden worden, resp. voor andere toepassingen gebruikt worden. Zodoende is natrium sulfuricum het middel bij uitstek voor de ontslakking van het lichaam en voor het uitscheiden van giftige substanties. Het is daardoor ook een belangrijk onder-steunend bestanddeel voor de lever en de gal en het regelt bovendien de suikerhuishouding in het lichaam. In geval van een tekort aan dit mineraal treedt verslakking op in het volledige bindweefsel van het lichaam en ontstaan bijv. gezwollen voeten, onderbenen en handen.
Karakter: wanneer je de neiging hebt om je gevoelens weg te drukken en je sterke emoties zoals kwaadheid, ergernis en agressie niet laat zien, geeft dit mineraal een gezonde sterkte om de uitdagingen van het leven aan te kunnen. Laten stromen of het leven controleren? Wanneer er een passieve houding ten opzichte van het leven is ontstaan, "laat mij met rust" en je terug willen trekken uit de hardheid van de maatschappij.
Toepassing: het mineraal om te ontslakken en te ontgiften. Werkzaam op de lever en gal. Bij problemen met de darmen, stinkende winden, gebroken gevoel in de ledematen (beginnende griep), gezwollen ogen (vooral `s morgens vroeg) en traanzakken, pijn in het hoofd door vergiftiging (kater), trekkende en pijnlijke gewrichten. Een belangrijk middel bij hoge suikerwaarden (niet zonder medische begeleiding). Gezwollen benen; reguleert de vloeibaarheid van het bloed (onttrekt overbodig water), druk in de oren, open benen, irritaties van de huid; koortsblaren en herpes (uitwendig lippenbalsem!). Straling afvoerend.
Opmerking: klachten die ontstaan uit het niet voldoende af kunnen voeren van afvalstoffen. Goed om te gebruiken wanneer je een begin-nend gevoel van griep krijgt. Elektromagnetische belasting, alcohol, tabak en koffie versterken het tekort.

© 2010 - 2024 gezondheidspraktijk triade | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel