Celzout nr. 04 Kalium Chloride/Muraticum 120 tabletten

Artikel 4 van 24
€ 9,20 (inclusief btw)

Kalium chloride/Muraticum (4)
Eigenschappen: Kalium chloride zorgt voor de binding en opbouw van vezels in het lichaam, deze zijn een wezenlijk bestanddeel van het bindweefsel. De grootste reserve hiervan bevindt zich in de bronchiën, bij een groot tekort wordt het dan ook uit de bronchiën gehaald, de beschermende laag laat los en er ontstaan problemen in de ademhaling. De Kalium Chloride is het mineraal, dat nodig is voor een goede werking van de klieren en het bindt chemische giffen. In geval van gebrek aan dit mineraal wordt de vloeibaarheid van het bloed minder omdat het dikker wordt door de vezelstoffen die dan vrijkomen. Het dient gebruikt te worden in geval van ontstekingen, die in een vergevorderd stadium zijn, speciaal wanneer een ziekte zich vastzet en chronisch wordt.
Karakter: een mineraal voor het loslaten van de zorgen om de toekomst. Het denken niet los kunnen laten of stil kunnen zetten, omdat het gevoel niet gebruikt kan worden. Gevoelens kunnen toestaan en deze gebruiken. Maakt de geest soepeler. Bij angst voor tegenslag en het constant blijven malen van de gedachten, speciaal met betrekking tot de toekomst.
Toepassing: reguleert de vloeibaarheid van het bloed, hardhorigheid, neiging tot overgewicht, zwelling van de klieren, witte slijm, rode adertjes, eventueel ook in het gezicht, gerstekorrels. Ontgift het bloed van zowel chemische als elektromagnetische belasting. Bij chronische klachten.
Opmerking: Alcohol en overbelasting van de bloedstroom verbruiken zeer veel van dit mineraal.

 

© 2010 - 2024 gezondheidspraktijk triade | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel