Celzout nr. 03 Ferrum Phosphoricum 120 tabletten

Artikel 3 van 24
€ 9,20 (inclusief btw)

Ferrum phosphoricum (3)
Eigenschappen: wordt gebruikt bij wonden en als eerste hulp middel in alle acute situaties, vooral wanneer er veel pijn mee gepaard gaat. Het heeft een gunstige invloed op kinderziektes, die zich nog in het beginstadium bevinden. Het kan preventief genomen worden, ter versterking van het immuunsysteem en de algemene weerstand van het lichaam. Ferrum phosphoricum is een wezenlijk bestanddeel van de rode bloedlichamen. Het bindt zuurstof in de rode bloedlichamen, waardoor dit tot de cellen kan worden getransporteerd.
Karakter: het is bij uitstek het mineraal voor je zelfvertrouwen en het Ferrum phosphoricum geeft je de kracht om aan te kunnen wat er op je afkomt. Ze versterkt het immuunsysteem; geeft je daadkracht en laat je ondernemen. Bij verstoring door kleinigheden; niet tevreden zijn met het leven.
Een aantal toepassingen: opgeloste mineraaltabletten in een papje op de wond, pijn in het oor, doorbloedingsstoornissen, bonzend hoofd, geen sterke zon kunnen verdragen. Alle hitte problemen, wanneer het lichaam te warm is, tot 38,8°C (vanaf 38,8°C de Kalium phosphoricum).
Opmerking: koffie, zwarte thee en cacao verbruiken zeer veel ijzer.
 

© 2010 - 2024 gezondheidspraktijk triade | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel