Celzout nr. 05 Kalium Phosphoricum 120 tabletten

Artikel 5 van 24
€ 9,20 (inclusief btw)

Kalium phosphoricum (5)
Eigenschappen: dit is het beste middel voor alle uitputtingsverschijnselen van psychische of van lichamelijke aard. Het maakt samen met natrium chloratum nieuw weefsel aan. Van alle mineralen van Dr. Schüssler is dit het antisepticum bij uitstek, omdat het belastende stoffen onschadelijk maakt. Dit mineraal komt voor in alle hersen- en zenuwcellen, in het bloed en in de spieren en is een onontbeerlijke energiedrager. In het lichaam bindt het lecithine.
Karakter: geeft de kracht en het vermogen om onder druk te werken. Verantwoordelijkheid kunnen nemen en kunnen dragen. Op tijd rust kunnen nemen en niet altijd maar doorjagen, totdat uitputting het gevolg is. Wanneer je moedeloos bent, schuchter, snel bang, pleinvrees en bij uitputting. Wanneer je het gevoel hebt dat er teveel van je geëist wordt; ergernissen die je moeilijk naast je neer kunt leggen. Alle verantwoordelijkheid naar je toe trekken en iedere keer er weer meer bijnemen.
Toepassing: om te herstellen; mondgeur (die niet weggaat door tandenpoetsen), tandvlees problemen, terugtrekkend tandvlees. Te gebruiken bij hoge lichaamstemperatuur (boven 38,5°, helpt dit niet dan calcium phosphoricum en calcium sulfuricum toevoegen). Vaak gaat een tekort aan kalium phosphoricum samen met een voortdurend gevoel van honger, ook direct na het eten.
Opmerking: voor, tijdens of na bijzondere inspanningen overvloedig innemen als aanvulling van de aangebroken reserves.

© 2010 - 2024 gezondheidspraktijk triade | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel