Celzout nr. 02 Calcium Phosphoricum 120 tabletten

Artikel 2 van 24
€ 9,20 (inclusief btw)

Calcium phosphoricum (2)
Eigenschappen: dit mineraal is het belangrijkste middel voor de beender-opbouw, het vormt het tandbeen (het binnenste van de tanden) en is verder ook een middel dat voor de aanmaak van eiwitten en cellen zorgt. In het lichaam wordt het gebruikt voor de neutralisering van zuren en het is verder een belangrijk opbouwend middel dat na ziekte gebruikt kan worden.
Karakter: Calcium phosphoricum hangt samen met het bestaan zelf. De weg van inspanning tot loslaten. Het geeft vertrouwen in de eigen kracht en mogelijkheden. De eisen van de buitenwereld zijn zo hoog dat de innerlijke wereld het niet aan kan. De Calcium phosphoricum zorgt dat je het aan kan en geeft je ruggengraat. Dit is een celzout voor manifestatie, wanneer je moeite hebt om iets te presteren, problemen hebt met de eisen van de maatschappij en bij overbelasting. Verzet tegen verandering doordat je bang bent om je zekerheden te verliezen, waardoor er steeds meer zekerheden zoals verzekeringen en sloten nodig zijn.
Een aantal toepassingen: wanneer je gevoelig bent voor weersomstandigheden, vlug transpireren, te snelle polsslag, nerveus, pijn in het hoofd ten gevolge van overbelasting, voor snel groeiende kinderen, na veel bloedverlies bij een operatie, onrustige benen, ontkalking van de botten. Wanneer je niet tegen eiwit en melk kunt. Goed om te gebruiken tijdens de zwangerschap. Vooral kinderen hebben veel van dit mineraal nodig voor de opbouw van een gezond lichaam. Krampen in de benen, vooral de kuiten. Neutraliseert de verzuring. Dode vingers en handen. Groeipijn bij kinderen. Het vult de binnenkant.
Opmerking: in geval van een tekort aan dit mineraal treedt een hevige honger naar pikante gerechten op, vooral ketchup, mosterd en gerookte voedingswaren. 
 

VANAF HEDEN ZIJN BESTELLINGEN VAN 720 stuks NIET MEER MOGELIJK BIJ DE LEVERANCIER

© 2010 - 2024 gezondheidspraktijk triade | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel