Celzout nr. 16 Lithium Muriaticum 120 tabletten

Artikel 16 van 24
€ 9,20 (inclusief btw)

Lithium chloratum (16)
Eigenschappen: jicht en/of reumatische ziektes, met pijnlijk opzwellen en stijf worden van de gewrichten. Zware belasting van de zenuwen. De werking ontstaat vooral uit het oplossen van urinezuren en door het opheffen van de schadelijke werking van bepaalde stoffen in het binnenste van de cellen. Ondersteunt de opbouw van nieuw huidweefsel. Eenzaamheid, onzeker en verdrietig, omdat de eigen kracht niet naar buiten gebracht kan worden.
Toepassing: bij klachten waarbij het hart betrokken is (bijv. steken in het hart, hartkloppingen). Bij ontstekingen van de urinewegen. Ook bij problemen met de nieren en de bijnieren, blaasontsteking, urineweg-infecties, aderverkalking. Nerveuze, reumatische en jicht hoofdpijn. Bij zware belasting van de zenuwen.
Opmerking: een tekort gaat vaak samen met een hoog kuchje als gevolg van de onderdrukking van nervositeit. (bij de kalium jodatum (nr. 15) is dit het schrapen van de keel), bij alle allergische aandoeningen. Bij tekort ontstaat melancholie en vermagering, totale uitputting.


© 2010 - 2024 gezondheidspraktijk triade | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel