Celzout nr. 15 Kalium Jodatum 120 tabletten

Artikel 15 van 24
€ 9,20 (inclusief btw)

Kalium jodatum (15)
Eigenschappen: dit is het belangrijkste mineraal voor de bloed samenstelling en het is tevens het belangrijkste mineraal voor de hoge bloeddruk. Het is het middel voor de schildklier. Het is bijna in alle cellen aanwezig, maar vooral in de schildklier, de lever, de milt, de nieren, de maag, de huid, haren en nagels.
Toepassing: bij verhoogde bloeddruk, activeert de werking van het hart en de hersenen, bij de neiging tot chronische huid- en slijmvliesontste-king, bevordert de eetlust en de vertering. Ook bij arteriosclerose en reumatische gezwollen gewrichten. Verhoogde stofwisseling met als gevolg vetzucht of vermagering. Bij chronisch krampachtig schrapen van de keel. Ook bij duizeligheid en plotselinge zweetuitbraken.
Opmerking: verbetert de afweerkrachten van het lichaam en alle ontstoken gewrichten. Bij de neiging tot neerslachtigheid, huilerigheid, bijna depressieve stemmingen, hartkloppingen, "jammeren en klagen", licht prikkelbaar en onrustig zijn. Oude emotionele wonden, die in het verleden zijn opgelopen, maar die nog steeds niet verwerkt zijn. Rust en warmte niet kunnen verdragen. Kinderen die in de groei zijn hebben veel van dit mineraal nodig. Bij schildklierproblemen beginnen met de eerste week 5 tot 7 stuks tabletten per dag tot 15 stuks de achtste week. De ferrum phosphoricum, de kalium bromatum, de manganum sulfuricum, de zincum chloratum, de lithium chloratum en selenium ondersteunen samen met de kalium jodatum de schildklierwerking.

© 2010 - 2024 gezondheidspraktijk triade | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel