Celzout nr. 13 Kalium Arsenicosum 120 tabletten

Vorige Artikel 13 van 24 Volgende
€ 9,20 (inclusief btw)

Kalium arsenicosum (13)
Eigenschappen: een tekort maakt gevoelig voor klachten van de huid, het zenuwstelsel en de slijmvliezen. Geldt als een versterkingsmiddel bij zwaktetoestanden en vermagering, omdat het versnelde stofwisselings-processen langzamer laat werken. Dit mineraal geeft bijzonder goede resultaten bij maag- en darmklachten met diarree. Bij moeilijk te beïnvloeden huidklachten, die met andere celzouten geen verbetering geven, moet kalium arsenicosum erbij gegeven worden. Hieronder vallen huidverdikkingen, jeukende eczemen, schilferige huiduitslag, bijtende ontsteking van de slijmvliezen, heftige jeuk. Belangrijk middel voor de vrouw bij de menopauze voor stabiliteit en innerlijke zekerheid. Onder-steunt de hypofyse en de schildklier, die de aanmaak van calcium bevordert, wat weer te maken heeft met osteoporose.
Toepassing: verlammingsverschijnselen en krampen. Chronische huid-aandoeningen en chronische huidziekten met hevige jeuk. Bleekzucht, vermagering, algemene zwakte. Klachten aan nieren, hart, lever, maag-darmkanaal, reguleert en stabiliseert spieren en gewrichten.
Opmerking: tekort kan aanleiding zijn voor angstaanvallen, zwaarmoedigheid, prikkelbaarheid, onrust, angstaanvallen, hartkloppingen. Kenmerkend is een dorstgevoel, moeheid en prikkeling in de ledematen. De klachten treden periodiek op.

© 2010 - 2023 gezondheidspraktijk triade | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel