Celzout nr. 12 Calcium Sulfuricum 120 tabletten

Artikel 12 van 24
€ 9,20 (inclusief btw)

Calcium sulfuricum (12)
Eigenschappen: dit mineraal, dat hoofdzakelijk in de lever, de gal en in de spieren voorkomt, werkt slijmoplossend en bevordert de uitscheiding. Het is brandstof voor de cellen van het bindweefsel. Het maakt de zuren die in het bindweefsel vastzitten weer vloeibaar, bevordert de doorlaatbaarheid van het weefsel en helpt zo bloeduitstortingen te verminderen.
Karakter: alles of niets karakter, wie niet voor me is, is tegen me. Gevangen zitten in vaste structuren, dit kan op school zijn, bij de ouders, door wetten of als gevolg van de instanties. Bijvoorbeeld een zoon, die nog bij de moeder woont en waar de moeder alles nog voor bepaalt. Niet om kunnen gaan met beperkingen, gevangen zitten in regeltjes. De calcium sulfuricum verzacht zowel dwarsliggende kinderen, als de wat nukkige en dwarse personen. Blokkering door angst.
Toepassing: vastzittende verkoudheid, etterende amandel- en keelontsteking, chronische bronchitis, reuma, jicht, etterende middenoorontsteking, etterende fistel, abces, open etterende wonden en chronisch etterende wonden 
Opmerking: na een shock, wanneer het leven weer in beweging moet komen. Vervuiling van het bloed en de lever met afvalstoffen, chronische open ontsteking-en. 

© 2010 - 2024 gezondheidspraktijk triade | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel